JUŽNA TRIBINA: Partizanova uprava nam zabranila ulazak na kiparski stadion!

Deo Grobara ušli su na stadion AEK-a, a nakon reakcije policije morali su da napuste isti.
Foto: Partizan.rs

Fudbaleri Partizana poraženi su od AEK-a iz Larnake sa (2:1) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Grobari su prešli 2.000 km da bi pružili podršku crno-belima, ali su odmah nakon što su ušli na stadion morali da napuste isti. 

„Grobari na Kipru, uprkos zabrani koji nam je priredila jedino i isključivo uprava FK Partizan. I pored svega toga, našli smo način da uđemo i bodrimo svoj klub preko 2000km od kuće. Sada je red da se pokažemo i kod kuće i da se Partizanova publikacija probudi! 11.08-Svi a JNA!”, piše u saopštenju Grobara uz nekoliko slika sa stadiona i ispred istog.

Podsetimo, i FK Partizan se oglasio tim povodom nakon utakmice. 

“Usled nemilih dešavanja na jednoj od tribina stadiona AEK Arena, kada je navijačima Partizana onemogućeno da prisustvuju utakmici, odnosno izbacivanja Partizanovih navijača sa stadiona od strane kiparske policije, FK Partizan obaveštava javnost da je, po kipraskom zakonu, kupovina karata moguća isključivo uz navijački pasoš koji izdaje država Kipar. FK Partizan izražava žaljenje zbog nemilog događaja. I ne snosi odgovornost za onemogućen ulaz navijačima Partizana.”, stoji u saopštenju Partizana. 

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts