Kalinić: Nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu!

 

Nikola Kalinić je u četvrtak pojačao redove Crvene zvezde i time postao peto pojačanje crveno-belih pred novu sezonu.Foto: KK Crvena zvezda

Kalina se dvogodišnjim ugovorom obavezao na vernost Crvenoj zvezdi i vratio u klub sa kojim je u sezoni 2014-2015 osvojio triplu krunu.

„Ovo je povratak na mesto gde mi je bilo mnogo lepo prethodni put, gde sam praktično počeo da pravim košarkaško ime. Očekujem puno dobrih momenata ali i izazova, pred nama je teška sezona u Evroligi, ABA ligi brojni klubovi se pojačavaju. Nisam nikada bio pobornik patetike…vratio sam se, kada sam sve analizirao , klub, kvalitet života, prethodno iskustvo. Daću sve od sebe kao i uvek na terenu, očekuje nas mnogo rada, tu su moji nekadašnji saigrači i trener, Luka, Laza, trener Dejan Radonjić , nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu.“, rekao je Nikola Kalinić po povratku u Crvenu zvezdu.

KK Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka angažovao Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Erona Vajta, Stefana Lazarevića i Nikolu Kalinića.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts