KAO ŠTO JE NAJAVIO ZA BUTASPORT: Evo kada će Dmitrović preći u redove španskog velikana!

Marko Dmitrović dogovorio je transfer karijere.

Foto: Quality Sport Images/Getty Images

28-godišnji Marko Dmitrović dogovorio je transfer u Sevilju. On će u redove španskog velikana preći na leto pošto mu tada ističe važeći ugovor sa Eibarom.

Srpski golman iskoristio je legitimno pravo da šest meseci pre ugovora pregovara sa Seviljom i dogovori transfer predugovorom.

Takav scenario najavio je Marko Dmitrović u intervju za BUTASPORT.RS, 25. decembra.

“Tačno je, u junu mi ističe ugovor. Razgovarao sam direktno sa Eibarom, kao i moji aganti još u septembru…To je bilo prvi put, od tog dana dalje razgovore vodi moj agent, znam da je na vezi sa njima…Imali smo zgusnut raspored i sada imamo isto početkom januara dve utakmice nedeljno, uključujući Kup. Očekujem da ću se sredinom januara naći sa mojim agentima da popričamo konkretno o daljim stvarima…Znamo svi da od prvog januara legalno mogu da pregovaram i sa drugim klubovima. Interesovanja znam da postoje, ali sve sam to ostavio po strani da bi se maksimalno fokusirao na utakmice. Tokom januara ću to razmotriti malo detaljnije, šta i kako…”, rekao je tada Marko Dmitrović u razgovoru za BUTASPORT.RS.

Dmitrović je u Eibar stigao u julu 2017. godine iz španskog Alkorona. Momak koji je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde za šapnski Eibar je upisao 114 utakmica.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts