Kežman razgovarao sa Lotitom: Sergej zatvara jedan ciklus

Leto je pravo vreme za rastanak…
Foto: Privatna arhiva

Sergej Milinković-Savić nalazi se na prekretnici karijere. Za njega je zainteresovan Real Madrid već duže vreme, ali i ostali evropski velikani poput Mančester Junajteda i Juventusa. On je sada fokusiran na partije u Laciju gde ga očekuje borba za Skudeto. Međutim, na leto će postati realna opcija da Sergej posle pet godina napusti Rim.
 
“Postoji interesovanje svih velikih klubova za Sergeja i to traje već nekoliko godina. Ipak, Lacio je za njega do sada bio prava sredina i odluka da se ne žuri i ne ide po svaki cenu pokazala se kao odlična, jer ove godine igraju istorijsku sezonu. Kad se završi, biće vremena za razgovore, a onda ćemo doneti najbolju odluku u interesu i Sergeja i Lacija., istakao je Mateja Kažman za “Informer” i dodao:
 
“Bilo je nekih razgovora sa predsednikom Lotitom oko Sergejeve budućnosti, ali sad zaista nije momenat za takve priče. Fokus je na preostalim utakmicama u Seriji A, jer klub ima istorijsku šansu da osvoji “Skudeto”. Sa petom sezonom u Laciju, Milinković Savić zatvara jedan ciklus i dolazi vreme za razmišljanje o drugim opcijama., zaključio je Kežman koji kao menadžer zastupa Sergeja.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts