KOLAROV OSUO PALJBU: Ako sam ja bio problem, više nisam!

35-godišnji defanzivac progovorio je o utakmici sa Škotskom kada nije želeo ili nije mogao da zaigra.
Foto: Denis Tyrin\TASS via Getty Images

Pred meč sa Škotskom koja je bila odlučujuća za plasman na Evropsko prvenstvo, Aleksandar Kolarov nije mogao da nastupi, a bilo je i priče da mu je trener Intera tada rekao da propusti taj susret i sačuva se za utakmice u klubu.

“Ja sam veliki navijač reprezentacije. Ono što je bilo u novembru nisam drugačije ni očekivao da se završi, doneo sam odluku na svoju ruku da ne igram, nisam bio zdrav i nisam mogao da pomognem ekipi, nije klub tražio. Mogao sam da izađem na teren i posle tri minuta se uhvatim za nogu i izađem, ali to ne bi bilo u redu. To što su posle pričali, pričali su iz svog interesa. Očekivao sam da ja budem najveći krivac, ako sam ja bio problem… Više nisam, sve je rešeno. Sada mi se čini da je neka druga energija u savezu.”, rekao je Aleksandar Kolarov u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Defanzivac je prokomentarisao novog selektora Dragana Stojkovića i reprezentaciju Srbije.

“Dobra mi je energija u reprezentaciji. Piksi je doneo neku novu energiju u nacionalni tim. Nadam se da će preokrenuti stvari i da se nećemo tu zaustaviti. Sa aktuelnim selektorom imam super odnos. Doći će u Milano, ići ćemo na večeru.”, rekao je Kolarov.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts