Lalatović: Moje igrače motiviše kako se navijači Partizana ponašaju prema srpskim majkama (VIDEO)

Finale Kupa Srbije, na stadionu “Čair” u Nišu, igraju u sredu od 19 časova Partizan i Vojvodina. Titulu brane crno-beli i trener Vojvodine Nenad Lalatović je svestan da će i na ovom meču njegov protivnik imati ubedljivu podršku sa tribina.
Foto: FK Vojvodina

“Mi ćemo se voditi time da utakmicu iz novembra zaboravimo. Utakmicu u kojoj je Partizan bio bolji protivnik. Oni u kom god sastavu da igraju igrači imaju kvalitet. Na poslednjoj utakmici smo odigrali dobro i nadam se da ćemo biti dostojan protivnik u finalu. Partizan ima iskustvo igranja ovakvih utakmica i ovo su mečevi koji nemaju popravni”, rekao je Nenad Lalatović.

Vojvodina je žrebom odabrana kao domaćin utakmice u Nišu, ali na ovom meču ekipa iz Novog Sada neće imati podršku publike.

“Igraćemo u grotlu navijača Partizana. Stav naših navijača je da ne dođu na utakmicu u Niš i mi to moramo da poštujemo. Trudićemo se da damo sve od sebe i da budemo ravnopravan protivnik u takvoj atmosferi”, rekao je Nenad Lalatović koji je godinu dana bio trener Radničkog iz Niša, ali nije ostao u dobrim odnosima sa tamošnjim navijačima.

Pitali su Lalatovića zašto prisustvo navijača Partizana naziva grotlom i on je iskreno odgovorio:

“Rekao sam grotlo, jer će biti puno navijača Partizana, neće nam biti lako da dođemo do pobede, oni su fanatici, navijaće do maksimuma da nas pobede. Ja njih motivišem čim se pojavim, sama moja pojava je motivacija. Vole da me ponižavaju i vređaju, ali moraju da vode računa jer tako motivišu i moje igrače. Smatram da nijedna srpska majka ne zaslužuje da je iko ponižava i vređa. Oni vređaju ženu koja rađa srpsku decu, to rade svih 90 minuta i ja zbog navijača Partizana ne mogu da dovedem decu na utakmicu. Za mene je majka svetinja, a oni vređaju jednu srpsku majku, koja rađa srpsku decu. Ja navijače Partizana ne volim, ali ih poštujem. Navikao sam da se nosim sa tim, vređajte mene, ali za mene je neshvatljivo šta sve pričaju majci moje dece. Šta god da ja nešto uradim, novinari koji vole Partizan pišu da sam ja uradio ovo ili ono i to mi nije pravo kad čitam. Deca imaju jutjub, pa moja ćerka plače kada čuje stvari. Ne plašim se da sam ih motivisao. To kako se oni ponašaju prema srpskim majkama oni tako motivišu moje igrače”, zaključio je trener Vojvodine. 

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts