Lalatović potvrdio, Voša dobila novog sportskog direktora!

Bivši pomoćni trener Crvene zvezde novi sportski direktor “lala”.Foto: FK Vojvodina

Milan Kosanović novi je sportski direktor Vojvodine, potvrdio je danas trener Nenad Lalatović.

“Problem sportskog direktora je, ja se nadam, rešen. Biće to gospodin Milan Kosanović… Svi ga znaju u Novom Sadu, on je Novosađanin, bio je trener Vojvodine, radio i u Crvenoj zvezdi. Ja se nadam da će on već od sutra ili preksutra biti na svom radnom mestu“, rekao je Lalatović.

Na prvom okupljanju FK Vojvodine, danas se pojavilo ukupno 30 fudbalera, a to su:


Golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić;

Odbrana: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Đurić, Lazar Stojsavljević;

Vezni red: Nikola Drinčić, Bogdan Mledenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović, Ognjen Đuričin;

Napad: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.


Današnje okupljanje propustio je štoper Siniša Saničanin, koji se nedavno oženio, te je iz tog razloga od šefa stručnog štaba Nenada Lalatović dobio dozvolu da propusti početak priprema.

Sa druge strane, posle šestomesečne pozajmice u Radu, prvom timu Vojvodine ponovo se priključio štoper Lazar Stojsavljević, dok će Mihajlo Nešković i narednu polusezonu provesti na pozajmici u Inđiji.

Pripreme sa prvim timom započeli su i Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, koji su prethodne polusezone nastupali za omladinski tim „stare dame“.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts