MAMIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Luka Modrić i Dejan Lovren, oni su na račune primili iznose! (VIDEO)

Braća Mamić moraće na robiju.

Foto: Facebook/Zdravko Mamić

Zdravko Mamić osuđen je na šest i po godina zatvora, a uz to će morati da vrati čak 8.000.000 evra, dok je njegov brat Zoran Mamić dobio četiri godine i osam meseci zatvora.
 
Zdravko Mamić sazvao je konferenciju za medije gde je nekim detaljima šokirao javnost.
 
“Ako dođe do toga da idem u zatvor, učiniću to ovde, u Bosni i Hercegovini.”, rekao je na početku konferencije Zdravko Mamić, a potom i dodao:
 
“Nismo ukrali jednu kunu poreza državi! Luka Modrić i Dejan Lovren, oni su na račune primili iznose koji mi se stavljaju na teret. Luka Modrić ima i danas milione evra na tom računu, koje je podelio sa mnom kao investitorom, preko privatnog ugovora. Mi smo se sastali i potpisali sporazum o podeli novca po kome je deo dao meni. Ako braća Mamić moraju da vrate novac, onda ga moraju vratiti i Lovren i Modrić.”, rekao je Mamić.
 
Mamić je priznao da je podmićivao sudije iz Osijeka, kojima je davao gotovo 500.000 evra.
 
“Sudije su bile i najmanje 10-15 puta bili moji gosti u svečanoj loži Dinama. Neke sam slao i na prijateljsku utakmicu u Liverpul. Dao sam im preko pola miliona evra. Družio sam se sa sudijama koje su radile na mom slučaju, izlazili smo, ubijali se od alkohola. Jedan sudija je dobio i sat od mene vredan 20 hiljada evra, koji je kasnije vratio iz straha jer je nekoliko ljudi videlo predaju tog sata. Evo, taj sat je sada kod mene. Imam sve dokaze protiv tih kriminalaca. Spreman sam da idem na detektor laži koji će potvrdio istinu ovog što govorim.”, zaključio je Mamić.

Konferencija za medije trajala je gotovo 2 sata. 

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts