MARKA: “Luka Jović je razočarao Zidana svojim stavom” (FOTO)

Najuticajniji španski list žestoko kritikovao srpskog napadača.
Foto: Gettyimages

Ugledni španski list “Marka” u svom engleskom izdanju žestoko je kritikovala srpskog reprezentativca Luku Jovića. Pomenuti list objavio je tekst uz naslov: “Luka Jović, napadač koji je razočarao Zidana svojim stavom.”

U tekstu se navodi da se Jović u Realu za godinu i po dana nije adaptirao, da je imao brojne povrede, kontroverze i odsustvo golova.

U daljem takstu se navodi da je Jović bio velika želja Zinedina Zidana i da je plaćen 60.000.000 evra, ali da se nije prilagodio veličini Real Madrida.

Oni su u nastavku teksta i dalje kritikovali srpskog napadača gde su naveli da je Jović od samog starta, odnosno predstavljana bio hladan, gde je iznenadio mnoge ne ostavljajući nijedan osmeh u danu koji je mnogima dan iz snova. Uz epitet da nikada nije opravdao očekivanja.

“Marka” je istakla još i njegovo ponašanje tokom boravka u Srbiji za vreme pandemije COVID-19, gde je navela da je imao problema zbog kršenja samoizolacije, dok je u Madridu prisustvovao roštiljanju sa prijateljima kršeći unutrašnja pravila kluba.

U daljem tekstu se navodi da je njegovo samopuzdanje palo još prošlog leta kada je pitao klub da se vrati u Ajntraht na pozajmicu. Tada na to nije pristao Real zbog toga što klub iz Frankfurta nije želeo da Joviću plati polovinu godišnje plate (5.000.000 evra) i transfer je propao.

Na kraju teksta španski list je naveo: “Svi pokušaji Zidana sa srpskim napadačem bili su neuspešni i na kraju je smatrao da je situacija nemoguća. Jovićev oproštaj bio je samo pitanje vremena i došao je u zimskom prelaznom roku kao pozajmica do kraja sezone i bez mogućnosti kupovine. Vraća se svom bivšem klubu u potrazi za ponovnim pokretanjem.”, zaključio je španski list. 

Ipak, sa druge strane Jović ima svoje viđenje situacije. On je na sinoćnoj promociji u Frankfurtu istakao “da će mu biti potrebno određeno vreme da se vrati u ritam pošto u Realu redovno nije igrao godinu i po dana.”

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts