Marko Gajić za BUTASPORT.RS o odlasku iz Olimpije: Ponudili smo opciju da se kupi respirator, odbili su!

28-godišnji štoper Marko Gajić više nije član ljubljanske Olimpije.
Foto: NK Olimpija

Nekadašnji defanizivac OFK Beograda, Javora i Voždovca Marko Gajić više nije član slovančke Olimpije pošto nije prihvatio smanjenje plate zbog krize izazvanom pandemijom KOVID-19.

“Tačno je da nismo prihvatili smanjenje, ali nije tacno da smo jedini ima tu još igrača. Ponudili smo opciju da se smanje plate i da se kupi respirator ili da se pomogne ugroženima od korona virusa, to klubu nije odgovaralo. Meni su raskinuli ugovor zbog nekih drugih stvari, ali jedan od razloga je i taj što nisam potpisao. A Putinčaninu su dali dozvolu da moze da ide kući do kraja ugovora.”, rekao je Marko Gajić za BUTASPORT.RS i dodao:

“Ja sam raskinuo ugovor i slobodan sam igrač, a Putinčanin ima ugovor do juna nakon čega je i on slobodan. Čekam prelazni rok imam već neke ponude, ali ću sačekati ne žurim nigde. Treniram i održavam formu da bih što bolje dočekao novu sezonu.”, ističe Gajić.

Gajić je u Olimpiju stigao u julu 2018. godine iz Voždovca. Za klub iz Ljubljane odigrao je svega sedam utakmica.

“Da odigrao sam samo sedam utakmica zato što sam dugo bio povređen. Odradio sam kompletne zimske pripreme i odigrao sve utakmice, ali u prvenstvu nisam dobio šansu zato što ima mnogo stranaca, a samo trojica mogu biti u 18.”, zaključio je Marko Gajić razgovor za naš portal.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts