Milojević: Emotivan povratak, nadam se da će publike biti još više (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na domaćem terenu ekipu Voždovca 2:1 u utakmici 20. kola Superlige Srbije.Foto: FK Crvena zvezda

Vratio se Vladan Milojević pobedom na klupu Crvene zvezde, a da je Marakana za njega velika emocija, pokazala je i izjava posle susreta sa Voždovcem (2:1).

“Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve. Bio je lep meč sa divnom publikom koja je došla u velikom broju i nadam se da će nastaviti tako i u narednim utakmicama. Impozantno je za mene sve ovo što se navijača tiče. Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste. Igrači su svesni toga. Utakmice su teške i fale nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo kako bismo spremni dočekali naredne mečeve.”, počeo je Milojević.

Debitovali su Radojević i Sremčević, susret je počeo Šljivić.

“Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na Marakanu i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve.”, podvukao je Milojević.


Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts