Milojević: Neki igrači su jači na rečima nego na delu

 Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je posle utakmice u Kruševcu da su neki njegovi igrači jači na rečima nego na delu.Foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je u Kruševcu osvojila samo bod protiv Napretka, a trener crveno-belih nije bio zadovoljan postignutim rezultatom.

“Napredak nas nije iznenadio, hteli smo da vidimo koliko neki igrači mogu. Nažalost, neki su jači na rečima nego na delu”, rekao je trener Crvene zvezde posle utakmice i čestitao Napretku na osvojenom bodu.

Crveno-beli su posle 27 odigranih kola u Superligi zadržali prvo mesto na tabeli sa 18 bodova više od drugoplasiranog TSC-a.

“Utakmica u kojoj ne iskoristimo šanse i budemo kažnjeni iz tri povezane greške. Prvo bespotreban faul, zatim loša reakcija i onda ‘spavanje’ na drugoj lopti, to se kažnjava. Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve, tako da je bilo dobrih stvari, ali nedovoljno da se pobedi u Kruševcu”, rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

U Superligi Srbije sledi reprezentativna pauza od dve nedelje.

“Prijaće sa mentalnog aspekta, ali ima mnogo igrača, koji pauzu moraju da iskoriste da dodatno rade, jer smatram da im odmor nije potreban, s obzirom da nisu imali minutažu”, dodao je trener Crvene zvezde.

Milojević je na kraju istakao da najviše zbog toga što fudbaleri Crvene zvezde nisu nagradili navijače pobedom.

“Žao mi je zbog navijača, dođu, igramo 45 minuta odlično, ali mentalitet je takav kakav jeste, i za to nam treba promena u sastavu. Ko može da prati naš ‘voz’ može, ko ne može, ne može”, zaključio je Milojević.

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement