Milošević: Moramo da uđemo u ozbiljan trening od ponedeljka

“Sa ovim merama, kako smo trenirali ove nedelje, nećemo biti spremni za 30. maj”, ističe trener Partizana, Savo Milošević.
Foto: Partizan.rs

Fudbaleri Partizana, stručni štab i zaposleni u Humskoj testirani su na KOVID-19. Danas bi trebalo da budu poznati rezultati.

“S obzirom na situaciju, bilo je logično da se svi istestiramo – igrači, stručni štab, zaposleni u ‘Teleoptiku’. Očekujemo rezultate u toku dana, nadam se da je sve ok. Niko se nije žalio ovih prethodnih par dana, svi su delovali zdravo i orno i sveže. Verujem da će i rezultati biti dobri”, rekao je Savo Milošević za RTS.

Trener Partizana ističe da će u ponedeljak krenuti sa ozbiljnim treninzima kako bi ekipa bila spremna za 30. maj i nastavak šampionata.

“Danas je ukinuto vanredno stanje, pa se nadam da će i mere koje se tiču sportskog treninga biti malo labavije. Mi moramo da uđemo u ozbiljan trening od ponedeljka, ako želimo da igramo 30. Prosto, takmičarske utakmice zahtevaju napore i ozbiljan trening. Sa ovim merama, kako smo trenirali ove nedelje, nećemo biti spremni za 30. maj”, kaže Milošević i dodaje:

“Sve ekipe, ne samo moja, su bez takmičarske forme. Imamo malo više od tri nedelje da probamo da dođemo do neke forme. Prevashodni cilj svih nas je da pokušamo da sprečimo povrede i uradimo preventivu koliko je moguće. S druge strane, može da bude dobro za nas koji igramo u Evropi tih sedam utakmica, zajedno sa Kupom. Ukoliko prođemo taj period bez povreda, onda ćemo dočekati kvalifikacije za evrotakmičenja u dobroj formi”, zaključio je Milošević.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts