Milošević: Nije isključeno da cena za Sadika bude veća od 15 miliona evra (VIDEO)

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovoj ekipi ostale tri najvažnije utakmice, koje bi mogle da odrede ovu sezonu, ali i nastavak sledeće sezone. Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 19 časova na svom terenu protiv Čukaričkog, utakmicu 29. kola Super lige Srbije.
Foto: Partizan.rs

Iako je tema konferencije za medije bio predstojeći meć sa Čukaričkim, Milošević se osvrnuo i na preostaka dva meča do kraja sezone.

“Ono što nas čeka su tri najbitnije utakmice, svi moramo da budemo svesni da u dobroj meri određuju sezonu i nastavak sledeće sezone, kako ćemo u nju ući. Trudiću se da ovo razmišljanje usadim igračima i da na taj način shvate sutrašnju utakmicu, a onda i dve koje ostaju.”,rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Partizan želi pobedu u preostale dve prvenstvene utakmice kako bi osigurao drugo mesto na tabeli, dok 24. juna igra u finalu Kupa protiv Vojvodine i pokušaće da odbrani trofej.

Čukarički je ostao bez šansi da izbori kvalifikacije za Ligu Evropa i rasterećeno čeka kraj sezone.

“Nemamo ništa zabrinjavajuće. Verujem da ćemo imati skoro sve na okupu, da pronađemo motiv i pravu taktiku protiv ekipe koja nema takmičarski motiv, ali svi imaju želju i volju da pobede Partizan. Moramo očekivati motivisane protivnike, kada su rasterećeni tad se igra najbolje. Čeka nas jako teška i zahtevna utakmica.”

Govoreći o sastavu tima koji će sutra izaći na teren Milošević je konstatovao da na neke igrače neće moći da računa, poput povređenih golmana Vladimira Stojković i Nikolu Lakčevića koji se povredio u Subotici, kao i na Strahinju Pavlovića koji ima žute kartone.

“Probaću da izbegavam velike rotacije, videli ste da to košta, a moramo da učimo iz svojih grešaka. Nećemo puno rotirati. Na treningu ćemo odlučiti ko će igrati.”, dodao je Milošević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs) on

Između ostalog Milošević je zahvalio košarkašima Partizana i njihovom treneru Andrei Trinkijeriju jer su došli na derbi da podrže fudbalere.

“Oni su ponovo došli da nas podrže prepoznajući situaciju i momenat koji je bitan i za ekipu i za navijače i sve koji vole Partizan. Takva podrška mnogo znači. Imali smo nameru da i mi njih bodrimo, ali korona virus nas je sprečio za sada. Neke ekipe odustaju od Evrolige, imam san da će Partizan igrati Evroligu, a po svemu što je pružio ove godine apsolutno je zaslužio da bude tamo.”, zaključio je Milošević.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts