MILOŠEVIĆ POSLE TRENING MEČA: Iznenađujuće dobro smo izgledali (VIDEO)

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan izdanjem svog tima na današnjoj trening utakmici na stadionu u Humskoj.

Foto: Partizan.rs

U međusobnom duelu Partizanovih fudbalera, beli tim pobedio je crni sa 3:2.

“Ceo stručni štab je komentarisao, svi smo imali neki individulani osećaj kako je to izgledalo, ali neki zajednički utisak je to da je 55-60 minuta izgledalo iznenađujuće dobro s obzirom na situaciju i da smo van ritma dva meseca”, rekao je Milošević posle meča.

On je istakao da je voljni momenat igrača takođe bio dobar, kao i da su noge u poslednjih 15 minuta postale “teške” jer fali takmičarskog ritma.

“Zaista sam zadovoljan i odnosom i kvalitetom igre u većem delu meča. Teren je u prefektnom stanju videla se i volja da igraju i to je uticalo. Možemo da budemo zadovoljni”, rekao je Milošević i osvrnuo se na to kakvi će treninzi crno-belih biti naredne nedelje.

“Ova nedelja je bila teška, ali će sledeća biti najteža. Mormao da pojačamo trening pre nastavaka prvenstva. Biće fizički zahtevna, ali mislim da smo ove napravili osnovu i dobru bazu da možemo da pojačamo trening”, zaključio je Milošević.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts