Mozzart kampanja
Mozzart kampanja

Mitrović: Škotska još peče, svi smo dali sve od sebe…

Poraz od Škotske još boli, peče, ali znam koliko smo svi, igrači, selektor, svi u Savezu radili naporno da dođemo do te utakmice i plasiramo se na Evropsko prvenstvo. Nismo uspeli, pali smo, ali nećemo odustati, izjavio je srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Foto: FSS

On je na konferenciji za medije posle ubedljive pobede protiv Rusije 5:0 rekao da se ta i utakmica protiv Škotske ne mogu porediti, bio je drugačiji ambijent, protivnik…
 
“Nije bilo najbolje, nije nam sve polazilo za nogom, ali mislim da niko ne može da kaže nismo dali sve od sebe, u životu i fudbalu potrebno je malo sreće, nismo je imali, ali niko ne može da kaže da nismo uradili sve da dobijemo utakmicu. Nekad imate loš dan, ništa ne ide, tako je bilo sa Škotskom, na kraju je sve otišlo u penale, ja sam imao nesreću da promašim, boli i dalje. Bilo je pohvala posle Norveške, sad su kritike na redu, zaslužili smo, istrpećemo muški i nastavljamo dalje. Znam da će ovi igrači biti na Evropskom prvenstvu, nećemo da odustanemo ni po koju cenu”, emotivno je izgovorio Mitrović.
 
On je kazao da je pobeda protiv Rusije potpuno zaslužena, ali da nije plod rasterećenosti posle neuspeha protiv Škotske.
 
“Nismo bili rasterećenniji, kada igrate za reprezentaciju uvek postoji doza pritiska da odigrate što bolje. Dobra utakmica i fizički i taktički, odigrali smo čvrsto, iznenadili protivnika, bili smo bolji rival i zaslužili smo pobedu, mada su i oni imali nekoliko šansi. Dati pet golova Rusiji, jako ozbiljnoj reprezentaciji nije lako”, rekao je MItrović.
 
Dodao je da je ekipa prioritet i da se ne opterećuje time što se nije upisao u strelce.
 
Na pitanje kakav je osećaj što je prvi put bio kapiten, Mitrović je rekao:
 
“Prvi put od početka, protiv Paragvaja sam nosio traku poslednjih 20 minuta. Prelep osećaj, zadovoljstvo i velika čast”.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts