Mrkela: Nedopustiva igra Zvezde, neće moći više ovako

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nezadovoljan je izdanjem crveno-belih u Tirani, uprkos pobedi protiv istoimene ekipe.

Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su sinoć prošli u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona minimalnom pobedom protiv Tirane na gostovanju.

“Hoću da čestitam igračima i stručnom štabu pobedu i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Prešli smo neverovatan put i velikim pobedama i sjajnim rezultatima klub smo doveli sa 209. na 55. mesto na Uefa rang listi. Jeste to veliki uspeh i treba da budemo ponosni zbog toga. Ali to je prošlost. Moramo da se okrenemo onome što nas čeka sutra”, rekao je Mrkela.

Zvezda jeste savladala Tiranu, ali je igrala “nedopustivo slabo”.

“Igrači moraju da shvate da Crvena zvezda raste iz dana u dan i da rastu i naša očekivanja i očekivanja navijača, medija i javnosti. Moraju da shvate da igrajući za Zvezdu imaju ogromnu odgovornost. Nije važno samo da se pobedi nego je važan i način na koji Zvezda pobeduje. Ne sme da se igra onako kako je Zvezda igrala sinoć u Tirani. Igrali smo nedopustivo slabo. To nije Zvezda koju želim”, rekao je Mrkela.

On je rekao da je razgovarao sa trenerom Dejanom Stankovićem, ali o tome šta su pričali nije želeo da govori.

“Verujem u Stankovića i njegov stručni štab, verujem u ove igrače. Imamo vremena da ispravimo sve greške i rešimo probleme. Mora ovo mnogo bolje. Čeka nas još mnogo posla. Ko nije spreman da igra, da radi i da živi pod pritiskom, taj nije za Crvenu zvezdu. Nezadovoljan sam i ljut, neću reći da sam razočaran, jer smo pobedili. Samo zbog pobede to neću reći. Sve ostalo nije valjalo i ovako više neće moći”, zaključio je Mrkela.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts