NAVIJAČI VOJVODINE: Odreknite se pojačanja, pomozite OFK Beogradu!

Stari rivali, ali veliko poštovanje.
Foto: Butasport.rs

Navijači Vojvodine, okupljeni oko foruma “FKVojvodina.com”, poslali su javni dopis svom voljenom klubu da se uključi u pomoć OFK Beograda koji je pred gašenjem zbog loše finansijske situacije u klubu.

“Navijači Vojvodine nisu navijači rezultata. Ako treba, neka rukovodstvo odvoji novac i donira OFK Beograd (ne da pozajmi, već da donira), makar cena toga bila da naš klub ne dovede neko potencijalno pojačanje. Pozivamo i rukovodioce kluba da organizuju prijateljsku utakmicu sa Beogradom koja bi bila humanitarnog karaktera za pomoć i očuvanje OFK Beograd”, navodi se u njihovom pismu.

Dodaju da su svesni toga da “u društvu u kom se nalazimo ovakva sudbina može da sačeka naš ili bilo koji drugi klub”, zbog čega moraju da se drže zajedno i da se kroz ovakve teške trenutke vidi ko je prijatelj.

“Mi smo OFK Beograd uvek kroz istoriju shvatali kao prijateljski klub. Želimo da opet vodimo veliko rivalstvo sa njima na tribini i na terenu. Potencijalnim gašenje OFK Beograda izgubili bismo mnogo više nego što mnogi mogu da zamisle u ovom trenutku. Njihova istorija je neprocenjiva za istoriju ove igre na našim prostorima. Makar na jedan dan da svi bude Romantičari. Pozivamo i sve ostale klubove da pomognu”, stoji u pismu.

Kako zaključuju, o odgovornom za stanje u kakvom se nalazi OFK Beograd ne bi pričali u ovom trenutku, jer “ne zaslužuje da bude u istoj rečenici u kojoj se nalazi ime tog kluba”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts