NEVIĐENA BRUKA: Asano usred sezone napustio Partizan, pa se oglasio saopštenjem!

Japanac napustio Partizan zbog neisplaćenih plata.
Foto: Butasport.rs

Najbolji strelac crno-belih Takuma Asano koji je postigao 18 golova i upisao 8 asistencija na 33 utakmice napustio je jutros klub i vratio se u Japan zbog neisplaćenih zarada i bonusa.

“Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe.”, navodi Asano na Instagramu.

“Teško mi je što moram da napustim klub u ovakvim nesrećnim okolnostima, jer je Partizan klub u kojem sam proveo važan deo svoje karijere. Zauvek ću biti zahvalan svima koji su me podržali u Beogradu uključujući: Savu Miloševića, koji me je pozvao da se priključim sastavu, Aleksandru Stanojeviću, koji me je uvek podržavao i verovao u mene, mojim sjajnim saigračima i stručnom štabu i svim navijačima koji su me bodrili.”, nastavio je Asano.

– Hvala svima iz dubine srca,

Takuma Asano, 2. maj 2021. godine.”, zaključuje se u saopštenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Takuma Asano (@asatakugram)

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts