NIJE DOBIO ŠANSU: Miloš Čupić napušta Crvenu zvezdu?

21-godišnji golman najverovatnije napušta redove srpskog šampiona. 

Foto: Butasport.rs

Miloš Čupić (21) nije dobio šansu da pokaže svoj talenat u redovima crveno-belih. On je u Crvenu zvezdu stigao u avgustu 2018. godine iz OFK Beograda.

Crveno-beli su ga dobili za 20.000 evra koliko su morali da plate “romantičarima” za trening kompenzaciju.

Čupić je 2018. godine stigao u Crvenu zvezdu i odmah je bio prosleđen na pozajmicu u Zlatibor, gde i trenutno nastupa. Za tim iz opštine Čajetina odigrao je 38 utakmica. Ugovor sa Crvenom zvezdom ističe u junu 2021. godine. 

Foto: Privatna arhiva/Miloš Čupić 

“Ugovor ističe u junu. Mislim da bi bilo najbolje za mene da potražim novu sredinu gde ću braniti. Nadam se da ću doći do zajedničkog dogovora sa klubom.”, rekao je Miloš Čupić za BUTASPORT.RS.

Rođeni Nišlija neko vreme je trenirao sa prvim timom Crvene zvezde dok je bio na pozajmici u Gračifaru, međutim nikada nije dobio šansu da zaigra za crveno-bele.

“Neverovatan je bio osećaj u svlačionici i na treninzima. Dosta sam mogao da pokupim i vidim od Borjana i Popovića. Nadao sam se prošle godine posle dobre polusezone u Zlatiboru da ću biti priključen prvom timu. Mislim da je najbitnije za mladog igrača da ima što više minuta na terenu, tako da bih voleo na leto da pronađem novi klub.”, ističe Čupić.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts