Obradović: Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da je poprilično jasno zbog čega je njegova ekipa izgubila prve dve utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige od Crvene zvezde. Pozvao je navijače da podrže tim i bodre ga kao što su to radili cele godine.
Foto: KK Partizan

Partizan posle dva vezana poraza od Crvene vezde gubi sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige, pa će morati da pobedi u nedelju od 20.30 u Beogradskoj areni” ukoliko želi da sačuva šansu da odbrani pehar osvojen prošle godine.

“Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Portrebno je da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine. Opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi”, istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Džejms Naneli očekuje veliku podršku sa tribina i apeluje navijače da ne bacaju ništa na teren.

“Predstoji nam veoma važna utakmica u nedelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kada smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odneo pobedu. Sada kada dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobednika odluči na terenu”, istakao je Naneli.

Košarkaški klub Partizan je pozvao navijače da navijaju fer i sportski i da bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice nipošto ne ubacuju predmete na teren.

“Glasna i srčana podrška usmerena prema crno-belom timu neka bude još jednom ponos svih koji istinski vole Partizan”, piše u klupskoj objavi.

Posle sastanka svih bezbednosnih službi usvojeni su i protokoli za narednu utakmicu i kompletan plan organizacije sigurnosti svih aktera meča.

“Na ulazima u dvoranu biće pojačane provere, stoga Klub apeluje na navijače da zbog mogućih gužvi ranije dođu u Beogradsku arenu”, saopštili su crno-beli.

Partizan je ranije danas saopštio da je ekspertiza Sudijske komisija ABA lige utvrdila da je regionalni šampion drastično oštećen u prvom meču finalne serije plej-ofa.

BONUS VIDEO: 

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement