ODREKAO SE PARA U ZVEZDI DA BI IGRAO: Veljko Simić ima novi klub, već je predstavljen! (VIDEO)

25-godišnji krilni napadač potpisao za Vojvoidnu.
Foto: FK Crvena zvezda

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić novo je pojačanje novosadske Vojvodine. Veljko Simić je potpisao ugovor na dve godine, do januara 2023. godine.

Simić je zadužio dres sa brojem 21. On će već sutra sa ekipom otputovati na pripreme u Tursku.

Sportski direktor Milan Kosanović istakao je značaj Simićevog transfera.

“Veljko Simić je dobro poznat domaćoj javnosti, igrač dokazanih kvaliteta. Trudili smo se da prvo pojačanje u ovom prelaznom roku baš bude on, da pokažemo u kom pravcu razmišlja buduća Vojvodina. Veljko je igrač sjajnih motoričkih spospbonosti, izražnih kvaliteta, sigurno da će pomoći našem timu. U razgovoru sa trenerom Nenadom Lalatovićem, koji ga je želeo u svom timu, zajedno smo došli do zaključka da nam je neophodan i uradili smo sve što je do nas. Ispostavilo se da je Simić prva zvezda ovog prelaznog Vojvodine. Pred njime je dokazivanje, a ja mu želim da kroz igre u Vojvodini ponovo zasluži poziv reprezentacije, pošto je bio oslonoac u svim mlađim kategorijama. Mislim da će u budućnosti igrama u Vojvodini pokazati da mu je ponovo mesto u reprezentaciji i da će samim tim biti naše veliko pojačanje. Što se tiče njegovih daljih aktivnosti, on će obaviti prvi trening sa ekipom, sutra putuje sa nama na pripreme u Tursku.”, istakao je sportski direktor Milan Kosanović.

Veljko Simić takođe nije krio oduševljenje nakon potpisa za Vojvodinu.

“Dobar dan svima, želeo bih najpre da se zahvalim na toploj dobrodošlici. Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas sam maksimalno posvećen da pomognem Vojvodini u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva.” rekao je Simić.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts