OGLASIO SE LUKIN OTAC: “Ovo je kampanja protiv mog sina, izašao je jedino do prodavnice!”

Milan Jović, Lukin otac oglasio se posle podnete krivične prijave nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva. 

Foto: Butasport.rs

Luka Jović dobio je krivičnu prijavu zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva.

“Nije istina da je Luka došao zbog Sofijinog rođendana u Beograd. Ne znam da li se zbog nje i vodi negativna kampanja oko mog sina. Šta god ljudi mislili o njoj, ja mogu da garantujem za svoje dete da poštuje propise i da ne izlazi napolje, osim do marketa da kupi namirnice.”, kaže tata Jović za „Blic” i dodaje:

“Ja njega proveravam i preko moje ćerke, a njegove sestre, koja je s njim. Stalno smo u kontaktu i mene moja deca ne lažu. Da sam ih tako vaspitavao da me lažu nikada ne bi stigli do ovoga gde su sada. Luka je dobar i vaspitan momak i zaista nije korektno od medija što se stvara takva slika o njemu. Ponašaju se kao da je čoveka ubio. On je došao u Srbiju uz dozvolu kluba i nije uradio ništa loše. Mislite da ove vesti ne stižu i u Španiju? Ovo će loše uticati i na njegovu karijeru, jer kako da dokaže nekome u Realu da ništa od ovoga nije istina i da se pridržava pravila.”

Milan ističe da Luka poštuje sve odluke Vlade.

“Podržavam vlast u apsolutno svim preduzetim merama i treba kazniti svakog ko ih krši, pa bio on Luka Jović ili neko drugi. Ali ponavljam, moj sin poštuje sve odluke jer ovo nije situacija u kojoj bi trebalo da se šalimo. Ako ga je neko i video, to je bilo zato što je izašao do marketa da kupi nešto što im je potrebno”, zaključio je Milan Jović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs) on

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts