Oglasio se Ognjen Vranješ oko transfera u Partizan!

Oglasio se bivši štoper Crvene zvezde i reprezentacije Bosne i Hercegovine.Foto: Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images

33-godišnji štoper Ognjen Vranješ u odmakloj fazi pregovora je sa Partizanom. On će najverovatnije biti i prvo pojačanje kluba iz Humske u letnjem prelaznom roku. 

Saopštenje Ognjena Vranješa vam prenosimo u celosti.

“Od malih nogu sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, svakog igrača i svaki klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru.

Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvek davao sve od sebe, ne štedeći se na terenu, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole.

Za FK Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala.

Moj motiv da uđem u pregovore sa FK Partizan je isključivo sportski i fudbalski.

Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobedničke dane u Humsku ulicu.

Ne zanimaju me politika, ne zanimaju me raznorazne struje, ne zanimaju me “spinovanja” i igre van terena.

Moja jedina želja je da, ako dođem u FK Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima!

Ponavljam, za FK Partizan i njegove navijače, nikada nisam rekao ružnu reč i čistog obraza mogu svakog da pogledam u oči.

Šta god da se desi narednih dana, došao ja ili ne, tom klubu, i njegovoj navijačkoj armiji, želim svako dobro u budućnosti.”

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement