Ognjen Jaramaz tužio Partizan

Ognjena Jaramaza nema već neko vreme u prvom timu Partizana, razlog je povreda, kako je naveo Željko Obradović, a ovaj košarkaš je u međuvremenu povukao jedan potez koji nije ostao nezapažen.Foto: Sonia Canada/Getty Images

Informaciju donosi Republika koja navodi da je Jaramaz poslao tužbu protiv Partizana na adresu ELPA (Asocijacija evroligaških igrača)!

Navodno je Jaramazu zasmetalo kako i kada im Obradović zakazuje treninge, odnosno termini kada košarkaši moraju da budu u hali.

Ono što je ostalo nedorečeno u prijavi, a što će Ognjen verovatno morati da objasni na eventualnom saslušanju, ako do njega dođe, ili u dopuni dokumentacije, je to da li je Žoc držao treninge previše rano, previše kasno, ili je možda držao igrače u hali duže nego što je to predviđeno i uobičajeno.

– Klub nije ni u kakvom prekršaju. To je igraču i klubu i potvrđeno od strane ELPA – rekli su iz Partizana za već pomenuti portal.

Kako navodi isti izvor, Jaramazu se takođe duguje određeni novac, ali to navodno nije predmet spora i nesuglasica na relaciji dve strane. Zapravo je, vrlo brzo i to rešeno.

S obzirom na to bek crno-belih ima aktivan ugovor i za narednu sezonu, sva je prilika da će uslediti sporazumni raskid dve strane.

BONUS VIDEO: 

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement