OKAČIO KOPAČKE O KLIN: Jedan je od retkih koji se nije oprobao u inostranstvu, ali…

Posle 20 sezona igranja došlo je vreme da se kopačke okače o klin.

Foto: Butasport.rs

Sutra od 13.00 časova u trofejnoj sali FK Partizan crno-beli će ispratiti Miroslava Vulićevića u igračku penziju uz mini koktel i obraćanje javnosti. Miroslav Vulićević je jedan od retkih igrač koji se nije oprobao u inostranstvu, a imao je priliku za tako nešto.

Momak koji je rođen u Leposaviću tokom karijere nije promenio mnogo klubova. Kao dečak krenuo je u fudbalskom klubu Kosmet iz Leposavića, a prvi seniorski klub bio mu je Bane iz Raške gde je proveo godinu dana. Onda sledi transfer u Javor iz Ivanjice gde je proveo punih pet godine i upisao 122 utakmice. Jedan kratak period u svojoj karijeri proveo je i u Borcu, ali onda 2009. godine odlazi u novosadsku Vojvodinu gde je sazreo kao igrač i možda igrao u najboljoj formi. U Novom Sadu je upisao 122 nastupa za Vojvodinu, bio kapiten… A onda sledi prelazak u Partizan i najveći ugvor u karijeri. U Humskoj je proveo punih šest godina. Upisao je 156 utakmica, osvojio je dve titule i 4 Kupa Srbije.

Foto: Butasport.rs

Tokom karijere upisao je i tri nastupa za A reprezentaciju Srbije… Posle 20 sezona igranja došlo je vreme da se kopačke okače o klin.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts