Otkrio u kakvom je stanju Mihael Šumaher, pa dobio zabranu od porodice slavnog Nemca!

Mihael Šumaher doživeo je nesreću na skijanju pre devet godina i od tada ga niko nije video u javnosti.
Foto: Faith Moran/GC Images

Dugo je bio u komi, a o njegovom zdravstvenom stanju se malo zna, jer je njegova porodica, na čelu sa suprugom Korinom, odlučila da ništa ne iznosi u javnost.

Jedan od ljudi koji je izašao sa informacijama u javnost posle katastrofe je Edi Džordan, irski biznismen za čiju je ekipu po imenu “Džordan” Šumaher vozio devedesetih.

Džordan je otkrio stanje u kom se Šumaher nalazi, te je rečima da je Nemac “prisutan, ali nije prisutan” zaintrigirao javnost, a ubrzo mu je Mihaelova supruga Korina zabranila posete.

Celu situaciju je pokušao da smiri Mik Šumaher, sin legendarnog Nemca, koji je pružio ruku pomirenja Ediju Džordanu.

“Što se mene tiče, bio sam dirnut potezom Mika i to je zato što ne može biti lako znati da tvoj otac ne može da bude deo porodice. On je tu, ali kao i da nije tu. Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno”, rekao je Džordan, pa dodao da Mik Šumaher treba da brine i o svojoj karijeri:

“Prilično sam siguran da će uspeti u svemu. Možda je otkaz u Hasu prava stvar koja mu se desila, dirnulo me je jer sam veoma povezan sa Mikom, pronašao sam ga i dao mu šansu, a iako ta saradnja nije dugo trajala – moja ljubav prema njemu će biti prisutna sve dok mogu da udahnem.”, zaključio je Džordan.

Izvor: BUTASPORT/Novosti 

About The Author

Related posts