Partizan pisao žalbu Evroligi!

 Partizan se žalio Evroligi jer je Barselona zabranila ulazak navijačima crno-belima, iako su imali kupljene ulaznice.Foto: KK Partizan

“Sramno otkazivanje kupljenih ulaznica na dan utakmice. Barselona je danas oko 12:30 donela odluku da svim navijačima Partizana koji su kupili karte za sektore koji nisu previđeni za gostujuće navijače otkaže ulaznice i refundira novac. KK Partizan je čitav dan pokušavao da sa domaćinom pronađe kompromisno rešenje, ali je odgovor od svih iz katalonskog kluba, pa i samog predsednika Laporte na pismo predsednika Mijailovića bio da se pridržavaju lokalnog zakona. Na taj način, ostavili su mnoge navijače crno-belih uskraćene za priliku da prisustvuju meču za koju su uredno kupili karte i oštetili ih za novac koji su uložili u put i smeštaj. KK Partizan je izrazio svoj protest kako predsedniku Laporti, tako i predstavnicima Evrolige.”, piše na sajtu KK Partizan.

O ovoj temi pričao je i trener Partizana Željko Obradović nakon utakmice. 

“To je zaista neprijatna vest. Čuo sam danas u toku dana da ljudima koji su dolazili iz cele Evrope, čak i van Evrope da vide utakmicu, koji su kupili karte pre par meseci nisu dozvolili da uđu u dvoranu a da su čak i tokom utakmice neke ljude izbacivali. Ne znam da li je to tačno, ali mislim da je to nešto čime Evroliga mora ozbiljno da se pozabavi. Sreo sam u našem hotelu pred utakmicu gospodina koji je došao na utakmicu iz Kopenhagena i rekao da ne može da uđe u salu. Bili su momci sa Malte, ljudi koji su došli iz Nemačke koji su kupili karte pre par meseci i onda im se ne dozvoljava ulazak u halu. Mislim da Evroliga treba da reaguje da vidimo zbog čega je došlo do te situacije. U svakom slučaju znam da je veliki broj navijača Partizana želeo večeras da bude u toj sali, hvala im, žao mi je svih koji nisu ušli, pozivam ih da dođu u Beograd i hvala im što su uz nas tokom cele sezone”, istakao je Obradović.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts