Partizan sa imperativom pobede otputovao u Moldaviju (VIDEO)

Fudbaleri Partizana otputovali su u Moldaviju, gde će igrati meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sfintula. Duel je na programu od 19.00. Prenos je našem Prvom programu.
Foto: Partizan.rs

“Maksimalno spremno ulazimo u meč. Jedna je utakmica, svesni smo toga. Kao favoriti ulazimo u susret, šef je sve lepo spremio, uputio nas u to naši zadaci. Znamo šta nas očekuje. Igraju “prljavo”, očekuje nas fajterska utakmica. Na sve smo spremni”, rekao je defanzivac Aleksandar Miljković za klupsku televiziju pred polazak u Moldaviju.
 
Milan Smiljanić je istakao da crno-beli idu samo sa jednim ciljem, a to je da pobede.
 
“Znamo da će biti teška utakmica, Moldavci su sami po sebi tvrd orah. Očekuejm jednu jaku utakmicu, gde je najvažnije da prođemo. Nije bitna ni lepšava igra, ni mnogo golova. Moramo da se prilagodimo, jer je jedna utakmica i nemamo pravo na grešku”, rekao je Smiljanić.
Foto: Partizan.rs
 
Napadać Bojan Matić ističe da je Sfintul ekipa koja igra grub fudbal i koja ima visoke igrače.
 
“Moramo da obratimo pažnju na njihove prekide, mislim da nam tu preti najveća opasnost. Mi smo Partizan i sigurno smo kvalitetnije ekipa, sutra imamo 90 minuta da to i dokažemo. Uvek sam optimista i verujem u svoje saigrače, jedva čekam da utakmica počne. Ko god izađe na teren daće svoj maksimum da pobedimo”, rekao je Matić.

Izvor: BUTASPORT/Tanjug

About The Author

Related posts