Soker brending
Soker brending

Pesma podrške Orlovima, koju pevamo po ceo dan

Konačno je došao trenutak koji smo svi dugo čekali – Svetsko prvenstvo u Kataru.
Foto: LAV promo

Za čuveni zlatni trofej bore se trideset i dve najbolje svetske selekcije, a među njima i Srbija. Sjajni rezultati naše selekcije u prethodnom periodu daju nam nadu da Orlovi mogu da prođu grupnu fazu, a posle…ko zna. No, krenimo redom.

Grupu u kojoj je naša reprezentacija mnogi smatraju jednom od najtežih na prvenstvu. U jednom takvom odnosu snaga, gde će, po svemu sudeći, sve da „pršti“ od duela, pored neospornog kvaliteta, jasno je da će Srbiji biti potrebna i doza sportske sreće ali i velika, velika energija navijača. Zato, navucite dresove, obojite lice u boje srpske zastave, ne marite što je Katar daleko, i učinite sve što možete da date vetar u jedra našim momcima. Značiće im!

Foto: LAV promo

U cilju pružanja podrške svim sportistima koji predstavljaju našu zemlju, LAV je kreirao navijačku numeru „Moja Srbijo“, kao vid preko potrebnog ohrabrenja za velike i neizvesne mečeve. Zarazan ritam i reči koje na najbolji način oslikavaju srpski temperament ispunili su već srca hiljada navijača, pa, ukoliko je još niste naučili, pravo je vreme da to uradite putem linka Srbija navija.

I to nije sve. LAV je nedavno predstavio i posebnu, ograničenu verziju limenke, dizajniranu u navijačkom duhu. Njegov prepoznatljivi logotip, koji u potpunosti dominira na novom vizuelnom rešenju, dobio je osveženi izgled u bojama naše zastave. Ispis „Srbija navija“ kao da je najbolje sublimirao čini se nikada ovoliko ujedinjenu i više artikulisanu podršku čitave nacije. Ko zna, možda će nas baš ova limenka jednog dana podsećati na naš najveći uspeh u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Vreme je da uz pesmu i LAV limenku pružimo podršku našim momcima. Da čuju kako je to kad Srbija za njih navija, da nas čuje ceo svet!

Izvor: BUTASPORT, LAV promo

About The Author

Related posts