Petar Grbić za BUTASPORT.RS: Došla je ponuda koja se teško odbija!

Napadač će u pogoričkom klubu imati dve funkcije.

Foto: FK Budućnost Podgorica

31-godišnji Petar Grbić danas je izabran za direktora omladinske škole Budućnosti iz Podgorice. To će mu biti druga funkcija u klubu s obzirom da je još uvek aktivan fudbaler ovog kluba iz Crne Gore.

“Hvala puno na čestitkama. Planirao sam da u Budućnosti nastavim da radim posle završetka fudbalske karijere. Samo što sam dogovorio saradnju na dve godine kao fudbaler, došla je i ponuda koju je teško odbiti, pogotovo zbog mog odnosa sa predsednikom i celom upravom. Prihvatio sam sa zadovoljstvom i znam da je ovo velika čast, a potom i obaveza.”, rekao je Petar Grbić na početku razgovora za BUTASPORT.RS.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Partizana i niškog Radničkog svestan je da ga ne čeka ni malo lak zadatak na obe funkcije u klubu.

“Naravno da neće biti lako, ali da ne mislim da mogu da pomognem ne bih se ni prihvatao ovog posla. U celoj Crnoj Gori ima dosta talenata, a kako je Budućnost najveći klub u zemlji dobrih mladih igrača će uvek imati, tako da treba da se napravi sistem i da se on poštuje.”, ističe iskusni napadač.

Crnogorska liga biće nastavljena 01. juna, a podgorička Budućnost je trenutno prva sa 11 bodova prednosti. Prethodne dve godine šampion je bila Sutjeska iz Nikšića.

“Liga se nastavlja definitivno prvog juna. Imamo 11 bodova prednosti, a ima još 13 kola tako da je još rano govoriti o svemu tome. Pa ne znam šta nam je nedostajalo prethodne dve godine da dođemo do titule, znam da se sada sve poklopilo od dobrih igrača do izvanrednog trenera, a uprava je maksimalno uz igrače.”, zaključio je napadač i novi direktor omladinske škole FK Budućnost.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts