Posle Markovića i Stojković osuo paljbu po Asanu!

Partizan ostao bez najboljeg strelca.

Foto: Butasport.rs

Najbolji strelac Partizana Japanc Takuma Asano nezadovoljan neisplaćenim zaradama napustio je Humsku. On je odlučio da usred sezone jednostrano raskine saradnju sa crno-belima.

Prvi koji se oglasio posle tog postupka reprezentativca Japana oglasio bio je Lazar Marković koji je istakao da ih je Asano ostavio na cedilu.

Danas se oglasio i Vladimir Stojković, a njegovu izjavu vam prenosimo u celosti:

„Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana. Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas! Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim. Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus!“, izjavio je Vladimir Stojković

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts