Poznat stepen povrede Nikole Topića! (VIDEO)

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da mladi plejmejker Nikola Topić nije zadobio težu povredu ali će zbog uspešnijeg oporavka morati da pauzira naredni meč finala ABA lige protiv Partizana.Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da mladi plejmejker Nikola Topić nije zadobio težu povredu ali će zbog uspešnijeg oporavka morati da pauzira naredni meč finala ABA lige protiv Partizana.

Posle jednog prodora, gde je izbacio loptu u levi korner Nedoviću, Topić je pao iza koša i nije mogao da ustane, pa je iznet sa terena što je zabrinulo sve ljubitelje košarke.

Poravila su se brojna nagađanja o stepenu njegove povrede i predviđanja koliko će mu vremena trebati za oporavak, a posle prvih lekarskih pregleda oglasio se tim crveno-belih i otklonio sva nagađanja.

“KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je posle inicijalnih lekarskih pregleda utvrđeno da povreda Nikole Topića trenutno ne zahteva hirurški zahvat (operaciju). Međutim, ova vrsta povrede zahteva kraće mirovanje zbog koga naš prvotimac neće moći da pomogne ekipi u narednim utakmicama. O svim daljim koracima, o oporavku Topića klub će blagovremeno obaveštavati javnost”, navodi se u klupskom saopštenju.

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement