PRAZNIK FUDBALA U LESKOVCU: OFK Beograd slavio nakon goleade pred 6.000 gledalaca! (VIDEO)

Het-trik Aleksandra Kahvića uz osam golova na meču.
Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su Dubočicu sa (5:3) na gostovanju u Leskovcu pred 6.000 gledalaca. Ulaznice za ovaj meč koštale su 300 i 400 dinara.

Golove za OFK Beograd postigli su: Kahvić u 2. i 4, 88, Nikola Mituljikić u 60, Jovan Mituljikić u 75. minutu, dok su strelci za Dubočicu bili Momčilović u 33, Đorđević u 49, Savić u 76.

Domaći tim je već od 6. minuta igrao sa igračem manje pošto je direktan crveni karton zaradio Delibašić koji je na nepropisan način zaustavio Kahvića koji se na današnjoj utakmici istekao sa čak tri gola. On je na pet mečeva u Prvoj ligi Srbiji postigao čak 8 golova i zabeležio je i dve asistencije.

OFK Beograd posle ove pobede zauzima prvo mesto sa 13 osvojenih bodova, dok je Dubočica na 8. mestu sa 7 osvojenih bodova.

U narednom kolu OFK Beograd dočekuje RFK Novi Sad na Omladinskom stadionu, dok će Dubočica gostovati Tekstilcu u Ožacima.


GFK DUBOČICA: Kojić, Đorđević, Savić, Đokić (Stojanović), Račić, Stojev (od 11. Paunović), Milić, Jovančić, Belić (Tasić), Momčilović (Jović), Nedeljković (Ljubenović).


OFK BEOGRAD: Popović, Mimović, Plavšić, Ilić (od 46. Marković), Knežević (od 85. Mićić), Vujadinović, Đermanović, Kahvić, Nikolić, J. Mituljikić, N. Mituljikić.Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts