Priveden Adem Ljajić!

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd podneće krivičnu prijavu protiv fudbalera Adema Ljajića zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
Foto: FK Novi Pazar

Mediji prenose da je policija reagovala po prijavi iz beogradskog hotela da je Ljajić, vređao recepcionera i nasrnuo na njega.

Kada su izašli na lice mesta, policajci su zatekli bivšeg reprezentativca Srbije i fudbaler Novog Pazara u vidno alkoholisanom stanju, pa su posle merenja alkometrom utvrdili da ima 2,2 promila alkohola u krvi.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beoradu se povodom događaja oglasilo saopštenjem.

“Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd će podneti krivičnu prijavu protiv A.Lj. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i mira koje je izvršio dana 18.05.2024. godine u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu. Po prijavi građanina o remećenju javnog reda i mira, policijski službenici su izašli na mesto događaja i zatekli A.Lj, koji je vređao policijske službenike i ometao ih u izvršavanju službenih radnji. Alkometrom je utvrđeno da okrivljeni ima 2,2 promila alkohola u krvi, a okrivljeni će na sve okolnosti izvršenja krivičnog dela biti saslušan u redovnom postupku”, piše u saopštenju tužilaštva.

Novi Pazar od 16 časova protiv Železničara u Pančevu igra utakmicu plej-auta Superlige Srbije.

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement