Rade Bogdanović posle poraza od Mađarske: Jako tanko i mršavo…

Bivši fudbaleski reprezentativac, sada analitičar, Rade Bogdanović naveo je u analizi meča Srbije i Mađarske da naša izuzetno ofanzivna igra otvara brojne pukotine za golove rivala.
Foto: RTS

Mađarska je pobedila 2:1 u Beogradu i odvojila te na prvom mestu grupe G.

Taj rezultat stajao je na sefamoru posle prvi 45 minuta, kad je Rade Bogdanović u studiju RTS-a kritikovao izdanje naše ekipe.

“Ovo je bio ozbiljan test na šta ličimo, gde smo i kakvi smo. U ovih prvih 45 minuta se stvarno videlo da nismo nigde. Lebdimo. Mađarska izuzetno dobro stoji u odbrani, liče na ekipu po kretanju linija. Bez obzira što smo poveli autogolom, svakako je bila dobra akcija, ali generalno nismo pravili mnogo šansi. Radonjić je jednom ili dva puta probio po desnoj strani, napravio neku polušansu. Evidentno je bilo da su Mađari provalili naš sistem. Naša izuzetno ofanzivna igra ostavlja pukotine u odbrani i neminovno je da ćemo primiti gol”, rekao je Bogdanović.

Vrlo slične poruke viđene su i posle meča.

“Znalo se da će trener Italijan da se vrati i zaključa utakmicu, jer smo na trenutke izgledali da hoćemo, ali ne i da možemo. Na trenutke kao tim. Bilo je par uzbuđenja u šesnaestercu. Jako tanko i mršavo za tim koji pretenduje da bude prvi u grupi i misli da nastavi kontinuitet dobrih igara. Rekli smo posle utakmice sa Bugarskom da je trebalo da je dobijemo pre Mađara”, naveo je Bogdanović.

Mađarska je prva sa 10, Srbija druga sa sedam bodova, “Orlovi” u narednom meču u nedelju gostuju kod Litvanije.

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts