“RAT” ZA OFK BEOGRAD: Skupština u sredu, postoje dve struje!

Direktor “Laste” protiv bivšeg golmana “romantičara”.
Foto: Butasport.rs/OFK Beograd

U sredu 23. decembra održaće se skupština OFK Beograda u sali “Vlada Divljan”.

Na Karaburmi postoje dve strane i svaka ima svoju viziju novog imidža OFK Beograda. Jedna struja je doskorašnja grupa funkcionera okupljena oko predsednika Skupštine kluba Ljubiše Đurovića, nekada istaknutog funkcionera SPS-a, koja je podržavala i advokata Došena Majkića.

Njihova ideja je da za predsednika OFK Beograda kandiduju Vladana Sekulića, generalnog direktora “Laste” i, kako stoji na sajtu kluba, potpredsednika Upravnog odbora “Romantičara” unaprede u predsednika.

Druga strana je Saše Stevanovića, nekadašnji golman OFK Beograda i reprezentativca Jugoslavije. On je za plavo-bele upisao 115 nastupa za plavo-bele. Stevanović je na molbu ljudi okupljenih u “Klubu prijatelja OFK Beograda”, nekadašnjih igrača i veterana, prihvatio je da se kandiduje na predstojećim izborima za prvog čoveka kluba. On ima podršku preko 30 istaknutih bivših igrača OFK Beograda.

Klub sa Stare Karaburme je u teškoj finansijskoj situaciji. Polusezonu su završili na 12. mestu u Srpskoj ligi Beograd (treći rang takmičenja). 

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts