Rodić: Najbolji smo tim u Srbiji, verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni (VIDEO)

Milan Rodić odigrao je 300. utakmicu u dresu Crvene zvezde, a upravo n a svom jubileju postigao je pogodak na meču protiv Voždovca.
Foto: FK Crvena zvezda

“Mislim da je ogromna stvar odigrati 300 utakmica za najveći klub na ovim prostorima. Za mene ovo ima dodatnu važnost, jer sam ceo život zvezdaš i svestan sam da sam se ovim upisao u zlatnu istoriju kluba. Nema mnogo fudbalera sa toliko utakmica i trofeja u Zvezdi, tako da mi je sve ovo kruna karijere. Meni je ovo sedma godina u Zvezdi i još uvek se osećam “gladno” u smislu jubileja i trofeja. Za to su najviše zaslužni navijači. I sinoć su napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati.”, počeo je Rodić.

Veruje iskusni bek da Zvezda može do duple krune na kraju sezone.

“Najbolji smo tim u Srbiji, tako da verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni, uz osvojen kup. Poštujemo sve rivale, ali znamo čiji dres nosimo i da se trofeji u Zvezdi podrazumevaju. Vratio se i trener Milojević koji je napravio velike rezultate u prethodnom mandatu i sve funkcioniše kako treba. Pozivam navijače da nastave da budu uz nas, a mi ćemo im to igrama na terenu vratiti.”, zaključak je Rodića.

BONUS VIDEO: 


Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts