Ruski general Černišov u Humskoj (FOTO, VIDEO)

U sredu 6. maja 2020.godine FK Partizan posetili su ruski general-major Mihail Černišov, šef delegacije ruskog vojnog i lekarskog tima, kao i zamenik načelnika General štaba Vojske Srbije general – major Petar Cvetković.

Foto: Partizan.rs

U zvaničnoj poseti kluba u Humskoj, general majore su dočekali generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, generalni sekretar Milorad Nikolić, marketing menadžer Dragan Velanac i dr.

Pored prijateljskog razgovora i obilaska trofejne sale uz detalje iz istorije crno-belih, general – majoru Mihail Černišovu uručena je plaketa kluba, kao i dres FK Partizan sa prezimenom.

General – major Mihail Černišov sa pripadnicima oružanih snaga Ruske Federacije boravi u Beogradu gde su svesrdno pomagali Srbiji u borbi protiv Korona virusa.

Tom prilikom Černišov je izjavio:

“Pokušali smo da uradimo sve što smo mogli, kako bismo zajedno pobedili koronavirus, bez obzira što je i u Ruskoj Federaciji trenutno veoma teška situaciju sa tim virusom. Ova pomoć je pomoć pravog prijatelja, koji ne gleda na to ko ima veći problem.”, poručio je general Černišov.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts