Samuel Ovusu za BUTASPORT.RS: Milojević me je želeo u Zvezdi, Čukarički je tražio previše novca

Bivši krilni napadač Čukaričkog ne bi imao ništa protiv da zaigra za Crvenu zvezdu ukoliko je to dobro za njegovu karijeru.

Foto: Butasport.rs

Crvena zvezda izrazila je želju da pojača napad, brzim krilnim igračem, u pitanju je 24-godišnji Samuel Ovusu koji trenutno nastupa za Al Ahli kao pozajmljeni igrač Al Fajhe. On važeći ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije ima do juna 2021. godine. Obeštećenje je 1.000.000 evra, dok platu ima 1.000.000 dolara. Ipak, mogućnost i prostor za dogovor postoji.

“Ne znam ništa o interesovanju Crvene zvezde.” počeo je Ovusu razgovor za BUTASPORT.RS.

Ovusu trenutno nastupa za Al Ahli tim koji sa klupe predvodi srspki stručnjak Vladan Milojević koji ga je želeo u timu srpskog šampiona još dok je Ovusu nastupao za Čukarički (2017-2019).

“Dobro došao brate”, rekao mi je kada je bio još trener Crvene zvezde, ali Čukarički je tražio previše novca za obeštećenje.”, otkrio je krilni napadač iz Gane. 

Foto: Butasport.rs

Ovusu je rekao da ne bi imao ništa protiv da potpiše za crveno-bele, ali da sve zavisi od Al Faihe i njegovog menadžera.

“Svi znamo da je Crvena zvezda sjajan klub sa velikom istorijom i dobrim navijačima, ali ne znam šta će biti u budućnosti, nadamo se najboljem.”, rekao je Ovusu i dodao:

“Potpisivanje sa bilo kojim klubom sada najviše zavisi od Al Faihe i mog agenta. Ja kao igrač sam spreman da igram za bilo koji klub koji me želi i koji bi bio najbolja opcija za mene.”, jasan je Samuel.

Foto: Butasport.rs

Ovusu se prisetio perioda dok je igrao za Radnik i Čukarički.

“Srpski fudbal je sjajan, lep i sa dosta jakih timova. Takođe je dobar za mlade igrače da razviju svoj talenat za još jače lige. Radnik i Čukarički su mi zaista pomogli i učinili me onim kakav sam danas.”, zahvalan je 24-godišnjak.

Ovusu je upisao i 9 nastupa za A selekciju Gane. Postigao je jedan pogodak. Poslednji put je igrao za Ganu na meču protiv Sudana u okviru Afričkog Kupa Nacija, 17-tog novembra ove godine.

“Uvek dajem sve od sebe i očekujem da ću dobiti poziv, ali to takođe zavisi od selektora reprezentacije. Ako sam mu potreban, uvek sam spreman.”, zaključio je Ovusu razgovor za naš portal.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts