Šćepanović: Poraz boli, ali ja neću odustati (VIDEO)

“Karakter se meri posle ovakvih utakmica.”, ističe trener Partizana.
Foto: KK Partizan

Posle Borca u prvom kolu, Partizan je doživeo drugi poraz na domaćem terenu. Ovoga puta od podgoričke Budućnosti nakon dva produžetka sa (101:99).

„Tim se postaje ili nestaje posle ovakve utakmice. Tim se postaje nakon meča sa Venecijom, a karakter se meri posle ovakvih utakmica. Jesmo li ili nismo ono što bi trebalo da budemo. Boli poraz, bio sam i ja igrač, ne volim da gubim, pogotovo ne na ovaj način, kada svojim karakterom, a ne toliko znanjem, vratite se u utakmicu protiv realno bolje ekipe u ovom trenutku i dođete u situaciju da pobedite. Pet puta smo dobijali i gubili ovaj meč“, rekao je Vlado Šćepanović i dodao:

„Košarka je igra da kada ostanete sami – date koš. Tu se vidi i karakter i sve. Slobodna bacanja… Tada vam niko ne smeta, a uporno gubimo zbog tih promašaja, devet ili deset večeras. Koliko je bilo promašenih otvorenih šuteva i protiv Huventuda… To su verovatno bolesti koje moramo da prebolimo, bolje sad na početku nego kasnije. To je nešto što čeliči ekipu. Koliko god je ovo teško, mene samo gura napred. Gurale su me takve stvari kroz život, kroz karijeru. Ja odustati neću, jer mislim da ovaj tim ima ogroman potencijal i to će pokazati. Strašno težak raspored imamo, ali preživećemo i to.”, zaključio je trener Partizana.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts