Šćepanović pred Huventud: Sa velikim ambicijama idemo u Badalonu (VIDEO)

U prvom kolu Evrokupa, crno-beli će u sredu 30. septembra igrati protiv Huventuda u Badaloni.
Foto: KK Partizan

Prvi put nakon 9. marta ove godine, crno-beli će odigrati zvaničnu utakmicu a pred put u Španiju, trener Partizana, Vlado Šćepanović je izjavio:

“Dugo nismo igrali zvaničnu utakmicu. Ni kao igrač se nikada nisam susreo sa ovolikim periodom bez utakmica. Nisu ni ovi igrači koje sada imamo. Željno isčekujemo da nešto počne, tako da ta neka doza pozitivne nervoze svakako postoji. Čoveku kada je stalo da dobije utakmicu, mora da bude malo nervozan, jer mu nije svejedno. Uspeli smo da se spremimo koliko smo mogli. Biće teška zahtevna utakmica protiv ekipe koja je već odigrala tri kola španskog prvenstva, tri teške utakmice. Na žalost, zbog nemogućnosti organizacije, mi nismo imali više kvalitetnih pripremih utakmica. Nije idealna situacija, ali svakako sa velikim ambicijama idemo u Badalonu”, poručio je Šćepanović.

Mladi bek, Uroš Trifunović je izjavio:

“Idemo da pobedimo. Huventud je već odigrao tri zvanične utakmice, pobedili su Unikahu i Sevilju, a izgubili su od Reala. Rekao bih da je Huventud tipična španska ekipa. Trče, dosta šutiraju. Mislim da će to biti jedna teška utakmica za nas. Ako uđemo koncentrisani i spremni da igramo u kontaktu, mislim da možemo da pobedimo“, istakao je Trifunović.Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts