SKANDAL U KRISTAL PALASU: Tuča Milivojevića i Batšuaija!

Reprezentativac Srbije i kapiten Kristal palasa ušao je u fizički obračun sa saigračem Mičijem Batšuaijem.Foto: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Kako ekskluzivno navodi Dejli mejl, dvojac se obračunao na treningu u sredu uoči utakmice sa Arsenalom, a veći incident sprečila je grupa saigrača koja se našla u blizini i razdvojili srpskog i belgijskog fudbalera. Treba napomenuti da je iskusni srpski vezista odigrao ceo meč, dok je belgijanac bio na klupi ceo meč.

Milivojević je bio besan zbog Batšuaijevog pristupa tokom jedne od vežbi dodavanja. Trenerska postava je od igrača zatražila da nešto jačim pasom testiraju prijem saigrača. Batšuaji je neozbiljno pristupio zadatku, što je iznerviralo Milivojevića koji je uputio snažnu loptu ka belgijskom napadaču i krenuo ka njemu.

Kako prenosi engleski mediji, razmenili su nekoliko udaraca pesnicama, a Milivojević je potom završio i na zemlji. Ipak, saigrači su ubrzo razdvojili posvađani dvojac, koji je nastavio da razmenjuje teške reči, ne i udarce.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts