SNAŽAN ODGOVOR TERZIĆU: OFK Beograd neće biti ničija filijala!

“Nama je za godinu dana života potrebno onoliko koliko neki troše za jedan dan.”, ističe Ljubiša Đurović, predsednik Skupštine OFK Beograda.
Foto: OFK Beograd

Predsednik Skupštine OFK Beograda Ljubiša Đurović burno je reagovao na jučerašnju izjavu generalnog direktora Crvene zvezde da će možda u budućnosti umesto Grafičara, klub sa Stare Karaburme postati Zvezdina filijala. 

„Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike, nije nikada bio, niti će biti, ničija filijala. Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi, sportski dostojanstven i moralno čist, način pomoći. Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN. Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala. A nismo. Ne znam kojoj „bistroj glavi“ je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala. Ne znam, a znam, ali ću stati, neću dalje pisati, jer ću roman morati da napišem, ako nastavim da ispisujem sve što znam. Nemojte nekima biti majka, a OFK Beogradu maćeha. Nama je za godinu dana života potrebno onoliko koliko neki troše za jedan dan. Da, potrebno nam je i malo struje, da u centru Beograda više od hiljadu mladih talenata, budućih šampiona ne žive i ne treniraju u mraku. Ne borimo se, valjda, za takav Beograd i Srbiju.“, istakao je predsednik Skupštine OFK Beograda, Ljubiša Đurović.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts