SRBIJA IMA BUDUĆNOST: Olga Danilović izborila plasman na prvi grend slem u karijeri!

Led je probijen…Foto: TF-Images/Getty Images

19-godišnja Olga Danilović prvi put će igrati u glavnom žrebu jednog grend slem turnira. Ona je jutros u 3. kolu pobedila Indijku Ankitu Rajnu sa (6:2, 3:6, 6:1).

Srpska teniserka nije krila zadovoljstvo.

„Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman u glavni žreb gren slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, haotična zbog svega što nam je doneo virus korona. Nije bilo turnira, nije bilo mnogo mečeva, čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakav obično biva“, rekla je Olga i dodala:

„Verovala sam u svoj rad, u sebe i pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala u Teniskom centru Novak zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem. Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini, a na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas. Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priuštila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan dočekati i proslaviti u Australiji“, presrećna je Danilovićeva.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts

Advertisement