Mozzart kampanja
Mozzart kampanja

STANKOVIĆ POSLE DERBIJA: Ovo je jak šamar!

Dejan Stanković doživeo je prvi poraz u trenerskoj karijeri.
Foto: FK Crvena zvezda

“Boli kad izgubiš derbi, ali se neću predavati. Ovo je jak udarac, ali mi je žao što nismo izgledali onako kako smo raidli, ali to je odrastanje, neiskustvo… Razumem i navijače. Znam da nismo dugo dobili derbi, da nismo dali gol četiri meča protiv Partizana, to je jaka činjenica. Ne bih ulazio u analizu, mi smo ispali, a oni idu dalje”, čestitao je Partizanu šef stručnog štaba Zvezde.

Na pitanje o limitima tima kazao je da je bilo i dobrih i loših stvari, ali da je derbi nosio veliki pritisak na sve, kako je to i inače u istoriji rivalstva.

“Vruće glave je samo činjenica da smo ispali iz Kupa. Jak šamar za mene. Tu sam i sutra i prekosutra, sve što budete želeli ćete moći da me pitate”, kazao je Stanković koji je na pitanje o sastavu kazao da se ne kaje.

“Ne verujem da bih promenio nešto što se tiče tima. Ja sam prvi mogao bolje, ali bih sutra izveo isti sastav.Nisu momci zaslužili izbiljne kritike, ali mi je žao što nismo imali malo strpljenja, ali i više hrabrosti u igri, da uradimo ono što smo radili u minula četiri meseca. Drugo ništa ne mogu da im prebacim”.

Govoreći o presudnom momentu kazao je da su to “50 dugih lopti na Sadika”, pošto bi se nakon toga stvarao domino efekat grešaka u igri Zvezde, nakon čega je Partizan i dao gol.

Dejan Stanković je rekao i da nema primedbe na suđenje, ali na komentar da su igrači Partizana više želeli pobedu odgovorio je…

“Ne slažem se. Ne zameram mojim igračima žar, borbu, požrtvovanje i odanost prema dresu”.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts