Stanković: Temperatura je velika, biće važan faktor, ali kako nama, tako i njima (VIDEO)

Svi igrači koji su imali probleme sa lakšim povredama su ozdravili, na našu sreću i izaći ćemo u najboljem sastavu koji imamo, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković. Foto: FK Crvena zvezda

Svi igrači koji su imali probleme sa lakšim povredama su ozdravili, na našu sreću i izaći ćemo u najboljem sastavu koji imamo, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.
 
Dejan Stanković je na konferenciji za medije u Nikoziji istakao da, pošto se igra samo jedna utakmica, uz to u gostima sigurno neće kalkulisati.
 
“Temperatura je velika i to će sigurno biti važan faktor, ali kako je nama, tako je i njima. Imamo istorijsku priliku da četvrtu godinu zaredom igramo grupnu fazu u evropskim takmičenjima i svesni smo toga. Daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu.”, rekao rekao je Stanković.
 
Analizirao je pažljivo Stanković ekipu Omonije.
 
Iskusni su i svakom trenutku znaju šta da rade sa loptom i bez nje. Proučavali smo ih, i odlično funkcionišu timski, iako imaju kvalitetne pojedince. Zaista su grupa na terenu. Znamo njihove vrline i mane i spremni smo za meč.”, zaključio je Stanković.
 
Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Omonije i Crvene zvezde igra se u sredu od 17 sati.


Izvor: BUTASPORT/Tanjug

About The Author

Related posts