Stanković: Žreb je bio povoljan, ali čeka nas finale sa Kairatom

Crvena zvezda je odlično prošla na žrebu parova za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Moldavski Šerif ili jermenski Alaškert.
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda dobila je potencijalne rivale u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukoliko eliminiše Kairat igraće protiv pobednika iz duela Šerif (Moldavija) – Alaškert (Jermenija). Prvi meč bi se igrao u Beogradu 3/4 avgusta, a revanš bi bio 10. avgusta.

Trener crveno-belih bio je zadovoljan ishodom žrebanja.

„Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome. Očekuju nas dve veoma teške utakmice, već sutra krećemo put Kazahstana gde ćemo igrati protiv jedne organizovane i teške ekipe koja je u takmičarskom ritmu i ima već 23 utakmice iza sebe ove sezone. Videli smo kako su izgledali protiv Makabija iz Haife i imaćemo zaista teškog i organizovanog rivala. Cilj Zvezde je jasan, ne može da se igra Liga šampiona ako se ne pobeđuju šampioni. U žrebu za treće kolo moglo je da bude i jačih protivnika, ali ćemo o tome početi da razmišljamo kada odigramo ova dva finala koja su ispred nas“, rekao je Dejan Stanković i dodao:

„Svi zajedno možemo sve, kao grupa, tim, klub i navijači, kada smo jedno za nas nema nepremostivih prepreka. Tako će biti ovog puta. U momentima kada igraš za nešto tako važno kao što je Liga šampiona, mislim da je rezultat najbitniji. Pada u vodu lepota igre i efikasnost, jednostavno težina utakmice navodi na to da je samo rezultat bitan“, dodao je Stanković.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts