STANOJEVIĆ NAJAVIO PRODAJU: “Teško da će dočekati 19. rođendan u Partizanu” (VIDEO)

Trener Partizana Aleksandar Stanojević na današnjoj konferenciji za medije najavio prodaju Filipa Stevanovića.

Foto: Partizan.rs

Trener crno-belih sumnja da će 18-godišnji Stevanović dočekati sledeći rođendan u Humskoj.
 
„Voleo bih da Filip ostane ovde do 23. rođendana, jer mu je rano da ide. Ali, takva je situacija da teško da će dočekati ovde i sledeći rođendan“, priznao je Stanojević.
 
Stanojević je istakao da bi voleo da dobije pojačanja.
 
„Voleo bih da imam Jojića u timu, ali nije to tako lako, ima on svoje planove i ambicije. Videćemo. Što se tiče meča u Belgiji, imali smo tri-četiri situacije gde je Suma dao dobar pas, ali falio je jedan korak. Nije nam to bio problem u Belgiji. Ali, pojačanja su svakako dobrodošla“, ističe trener crno-belih.
 
Posle ispadanja iz Evrope fokus je na domaćem prvenstvu.
„I da nismo ispali iz Evrope, moramo da imamo fokus na domaće prvenstvo, jer je to naša baza. Za mene je ono prioritetno takmičenje. Neću kalkulisati, nisam čak ni stigao da upoznam sve igrače, nismo imali dovoljno treninga, tako da će igrati najbolji, najzdraviji, najspremniji. Nemamo taj luksuz da na „minus šest“ možemo da eksperimentišemo. Biće drugi period kada ćemo dati šansi ostalim igračima.”
 
Partizan ima problema i sa povredama.
 
„Urošević se nije osećao najbolje, Sadik nije bio sto odsto spreman, tražio je uoči utakmice da ne trenira punom snagom da bi mogao da igra. Za Stevanovića ćemo videti, on vuče povredu duže vreme, još pre utakmice sa Vojvodinom. Vraćaju se Lutovac i Vitas, videćemo danas na treningu ko će sve moći da igra“, zaključio je trener Partizana.
 
Utakmaica 9. kola Superlige između Partizana i Bačke igra se sutra od 18.00 časova u Humskoj.


Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts