Stanojević pozvao navijače: “Podržite nas, igramo na život, do koske!”

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za medije pred sutrašnju utakmicu sa Spartakom iz Subotice (20.15).
Foto: Partizan.rs

Stanojević je izjavio da trenutno traži samo jedno – podršku navijača.

“Te stvari moraju da se shvate i da se ovaj tim podrži, jer smo svi na istom cilju, ko god da bude na terenu. Ovim momcima je Partizan iznad svega, iznad svakog ličnog interesa. Nemojte da “hejtujete” decu Partizana, jer nam je svaka utakmica borba za život, svaka reč, aplauz i pozitivna rečenica nam znače. Duboko smo uzdrmani sa pomisli da neko ne radi za ovaj klub sve najbolje, zato nam dajte vetar u leđa, jer nije lako pobediti svaki meč. Posle dugo godina smo konurentni i treba nam vaša pomoć”.

Takođe je istakao da je za njega klub iznad svega, rezultata, pojedinca.

“Imao sam sastanak i sa njim i sa svima njima. Došao sam u Partizan 1986. godine, prošao sam celu školu, imao vrhunske trenere, Šoškića, Antića, Milutonovića… Vaspitavali su nas u duhu kluba, ušao sam u prvi tim. Posle toga sam periodično dolazio, odlazio, bio trener jednom, dva puta. Pre pobeda mi je najvažnije da poštujemo grb Partizana. Menjaće se igrači, generacije, ali to ne sme da se zaboravi”, zaključio je Aleksandar Stanojević.

View this post on Instagram

 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts